Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
megan Fox jako Jennifer / foto: Shutterstock

Megan Fox zase neukázala bradavky. I když...

Snad každý herec, který točí s Megan Fox, doufá, že uvidí i něco navíc...

Herec Adam Brody přiznal, že byl smutný, když se mu nepodařilo zahlédnout ňadra Megan Fox. Hraje s ní v novém hororu Jennifeřino tělo a doufal, že si pohled na její ženské vnady pořádně užije.

"Co je vlastně nahota? Já mám na mysli bradavky. A mám ten dojem, že v tomhle filmu žádné k vidění nejsou," stěžoval si Brody reportérům MTV. "Tušil jsem to od začátku a byl jsem trochu zklamaný - stejně jako zbytek světa," dodal hořce.

Ovšem Megan toho ve filmu odhalí hodně, jak ukazují některé fotografie z filmu, jen u těch bradavek budete muset zapnout fantazii.

Ďábelská kombinace
Adam přiznal, že se mu Megan Fox, která je považována za jednu z nejpřitažlivějších žen v Hollywoodu, hodně líbí. Prý ho ale zaujalo i její herecké umění.

"Všichni jsme do Megan tak trochu zamilovaní. Ale ona není jen sexy. Myslím, že všechny příjemně překvapí - nebo naštve - tím, že je nejen krásná, ale i talentovaná," dodal Brody.

Ve filmu Jennifeřino tělo hraje Megan roztleskávačku, která po pokousání začne zabíjet a pojídat spolužáky. Adam hraje muzikanta, který ve volném čase vyznává Ďábla.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 94