Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Michael Jackson / foto: forum.comingsoon.it

Jacksonovo sperma letí do Evropy

Rodina amerického zpěváka Michaela Jacksona se chystá utratit 900 000 liber (téměř 26 milionů korun) za přesunutí jeho spermatu do "nedobytné" londýnské kliniky.

Tam by mělo být chráněno před lidmi "bez skrupulí", kteří by je mohli použít pro zplození dalšího dědice majetku popového krále.

Michael Jackson, který zemřel letos v červnu, svůj genetický materiál už vloni uložil ve spermabance v Los Angeles. Doufal, že jednou může být použito ke zplození jeho čtvrtého dítěte. Jeho rodina se nyní obává "gaunerských individuí", která by ho mohla zneužít k tomu, aby získala Jacksonův majetek, který má údajně hodnotu miliardy dolarů.

"Může to znít divně, ale pokud jde o Michaela, může se stát cokoliv. S tím vším, co je v sázce, je poslední věcí, kterou by Michaelova rodina potřebovala, někdo, kdo by jeho sperma použil ke zplození dalšího potenciálního dědice Michaelova majetku," sdělil zdroj britského deníku Daily Mirror.

Fronta na sperma

"Rodina ví, že Michael autorizoval řadu lidí, pokud jde o přístup k jeho vzorku spermatu. Problémem je, že nikdo neví, kdo vlastně ten přístup má. Navíc s tím, kolik lékařů je zapleteno do okolností Michaelovy smrti, by se něco takového mohlo klidně stát," uzavřel informovaný zdroj.

Rodina Jacksonových se údajně rozhodla sperma uložit na britské klinice, protože právě ta má "extrémně striktní" ochranu.

"Vzorky budou naprosto nedobytné a navíc máme několik bezpečnostních systémů, které jsou v naší spermabance v pohotovosti 24 hodin denně," uvedl zdroj přímo z kliniky.

Kolik dětí má?

Jakmile vzorek dorazí na místo, bude kryogenně zmrazen a uložen pod anonymním identifikačním číslem.

Michael měl během svého života tři děti. Prince Michael I. má 12 let, Paris 11 a nejmladší potomek Prince Michael II., známý také jako Blanket, má 7 let.

Michael trval na tom, že je biologickým otcem všech svých dětí, nicméně jeho dermatolog Arnold Klein tvrdí, že otcem Prince Michaela I. a Paris je právě on. Přes tato svá tvrzení se však odmítl podrobit zkoušce DNA, aby své otcovství potvrdil.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 223