Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dominika Mesárošová / foto: Korzo

Silikonová sexbomba je stále sama

Silikonovou krásku Dominiku Mesárošovou už začíná rozčilovat, jak jí media pořád předhazují nějakého chlapa. Po rozchodu s italským přítelem Antoniem je prý sama a ještě nějaký čas určitě bude.

Posledním žhavým kandidátem na post jejího nového milence měl být podnikatel Honza. Jejich vztah ale modelka popírá.

"Absolutně vyvracím! To vůbec není pravda," svěřila se kráska a hned všechno uvedla na pravou míru.

"Někdo mě někde vyfotil a udělal z toho bublinu. To mě docela pobavilo. Jsem stále sama a vypadá to, že i nadále budu. Nikoho nemám, nikoho nehledám, ať si mě nějaký chlap najde sám," říká s úsměvem Dominika, která si užila přímo pohádkové léto a teď se těší na nové pracovní nabídky.

Kalendář nafotí možná příští rok
"Dovolenou už mám za sebou. Byla jsem se svým nejlepším kamarádem na Kypru, a poté se ještě podívat na pár dní v Monaku, kde má můj známý loď. Teď už léto pomalu končí, takže maximálně pojedu na nějaký festival nebo zajdu na party se pobavit, ale už ne odpočívat na dovolené. Od září už doufám začnou nějaké kšefty, protože okurková sezóna je opravdu hrozná," stěžuje si modelka.

Podzim bývá tradičně ve znamení křtů kalendářů oblíbených hereček a modelek. Dominika svůj kalendář zatím nenafotila, ale věří, že nabídka jednou určitě přijde. "Já jsem nabídku zatím nedostala, ale myslím, že můj čas ještě přijde. Doufám, že to pak bude stát za to. O to víc se na to těším," tvrdí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 208