Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sámer Issa / foto: Korzo

Issa zase slibuje: Už žádné baby a chlast!

Sámer Issaoslavil dvacáté čtvrté narozeniny a skoro to vypadá, jako by přišel k rozumu. Nejvíce se teď chce soustředit na svoji pěveckou kariéru a příležitostnými románky, kterými byl proslulý, se už prý nehodlá rozptylovat.

"Ten věk mě nakopl novou energií. Cítím se skvěle a chci teď ještě víc než kdykoli předtím dřít, abych byl úspěšný ve zpívání," řekl Issa. "Hudba je celý můj život. Vnímám ji jako svoje poslání a chci ho naplnit. A to se dá jen tvrdou prací a odříkáním. Takže letos žádné románky, ale práce, práce a práce," dušuje se zpěvák.

Se svou přítelkyní Pavlou Dubnou se právě chystá na dovolenou do Řecka. "Chceme hodně cestovat, navštívit v Řecku aspoň tak pět, šest zajímavých míst. Vždycky maximálně tak dva dny a pak zase dál," prozradil Issa plán na letošní dovolenou.

A jak že to s houslistkou Pavlou vlastně je? Je to Sámerova oficiální přítelkyně? "Je to prostě tak, jak to je," uzavřel zpěvák rádoby lišácky.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 104