Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Tohle jsou ty nejzvláštnější kontaktní čočky

Čočky nemusí být jen nutností pro ty, kdo mají horší zrak. Stále více se z nich stává také módní doplněk.

Pokud se chcete vymykat a vypadat zajímavě, není nic jednoduššího než si trochu vylepšit oči právě s některou z takzvaných módních či bláznivých sad čoček.

Už dlouho přitom nejde jen o extraordinární barvy, ale čočky se dají pořídit i s nejrůznějšími obrázky. Podívejte se sami.

Všehochuť
Do Evropy právě přicházejí čočky od designera Johna Galliana. Ten zvolil opravdu netradiční přístup a duhovku zdůraznil pozlacením a černými kruhy.

magazin.cz

Čočky od Nike ze řady MaxSight plní dobře své funkce, ale navíc vypadají i zvláštně. Tyto červené jsou určené například pro cyklisty, aby jim do očí nesvítilo sluníčko.

magazin.cz

Poměrně oblíbeným typem čoček jsou takové, které vám udělají kočičí oči. Některé více, některé méně. Tyhle jsou opravdu výrazné.

magazin.cz

Pakliže toužíte po opravdové jiskře v oku, pak tyhle čočky přicházejí jako na zavolanou. Představte si malé krystalky od Swarovskiho, jak vám září z očí.

magazin.cz

Milovníci fotbalu budou jistě ohromeni z čoček, které jim z očí udělají fotbalový míč. Každý tak pozná, jaký sport je váš nejoblíbenější.

magazin.cz

Když už ani čočky nestačí, co si takhle koupit takové čočky, na něž lze připevnit nějaký ten šperk. Například krystal vypadající jako slza?

magazin.cz

Toto jsou čočky s integrovanými elektronickými obvody. Jsou ve vývoji na Washingtonské univerzitě a mohly by sloužit například k vytvoření virtuální reality.

magazin.cz

Zejména ve Spojených státech amerických jsou pořád oblíbenější čočky ladící k halloweenským kostýmům. Jako třeba tyto.

magazin.cz

Pokud přežijete nebo naopak vítáte, že se vás na ulici občas někdo lekne, zkuste takzvané dračí čočky. Nejsou zrovna levné, jelikož jsou ručně malované. Jeden pár stojí až pět tisíc korun.

magazin.cz

Také pro mladší publikum se musí něco vymyslet. Ideální jsou čočky s jejich oblíbenou figurkou Mickey Mouse.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 466