Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: sxc.hu

Svatební rekordmanka – hledá 23. manžela!

Většina lidí, když už se dožije 100 let, chce mít klid. Ne tak hrdinka našeho příběhu.

Držitelkou světového rekordu největšího věkového rozdílu v legálním sňatku je 107letá Wook Kundor z Malaisie. Před čtyřmi lety si vzala Muhammada Noor Che Musu, muže o sedmdesát let mladšího.

Její štěstí, ale netrvalo dlouho. Zdá se, že její manžílek vzal kramle. Ale Wook se nevzdává, hledá si nového muže, v pořadí třiadvacátého. Pokud možno mladšího, než byl ten minulý – sedmatřicetiletý stařec.

Svatba Wook a Muhamada byla velká sláva, která plnila přední stránky malajských deníků.

Utekl s mladší?
Před časem Muhamad nastoupil dobrovolnou odvykací kůru na protidrogové klinice v hlavním městě Kuala Lumpur. Ovšem ještě před dokončením léčby zmizel. Paní Kundor má strach, že utekl s nějakou mladší ženou.

„V poslední době se cítím velmi nejistá,“ řekla Wook deníku The Star v Malajsii. „Vím, že jsem stará žena... , ale chci se znovu vdát, nerada si připadám opuštěná. Nic víc nechci, jen být s někým.“

Nicméně na svého záletného manžela nezanevřela a dokonce je mu ochotná opustit. Novinám přiznala, že doufá, že ji Musa brzy navštíví a ona mu vysvětlí, jak se bez něj cítí opuštěná. Také je na něho ochotna počkat, pokud Musa její city opětuje.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 79