Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Reuters

Michael Jackson měl růžová tetování místo rtů

Tělo Michaela Jacksona bylo pokryto tetováními, jizvami coby pozůstatky z operací a také ranami, které způsobily pravděpodobně jehlice.

Přesto byl král popu po fyzické stránce v relativně dobré kondici, odhalila pitva.

Nezbytná tetování
Pokud vás při pohledu na Michaela zaujaly jeho syté rty, vězte, že ve skutečnosti takové rozhodně neměl. Zpráva uniklá přímo z pitevny ukázala, že se jednalo jen o jakési růžové tetování kolem úst.

Na vrchu hlavy měl zase tetování černé, jež mělo zakrývat jeho pleš a dodávat přirozenosti paruce. Podobným způsobem si vytvořil také obočí.

Jacksonovo tělo bylo chodícím symbolem plastických operací. Bez pořádné porce kosmetiky by velké jizvy zpěvák nikdy nezakryl.

Jedna vedla od nosních děr až k ramenům. Další zářezy byly nalezeny za jeho pravým a levým uchem.

V dobré kondici
Množství jizev se vyskytovalo také na břichu, zejména pak kolem pupíku.

Přes myriády tělesných úprav ale pitevní zpráva tvrdí, že byl Michael Jackson v dobré kondici. Měl prý silné srdce a také ostatní orgány fungovaly dobře.

Zcela evidentní však bylo nitrožilní aplikování nejrůznějších „medikamentů“. V žaludku nebyly nalezeny žádné drogy nebo alkohol.

V těle nicméně byly jasné pozůstatky po sedativech a utišující lék Propofol, který zpěvák prý užíval ve velké míře.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 447