Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: repro Youtube

VIDEO: Megan Fox a její vášnivý lesbický polibek!

Každá mladá herečka si musí vyzkoušet mazlení s jinou dívkou, alespoň před kamerou.

O filmu Jennifer´s Body, který jde do české kinodistribuce pod poněkud legračním názvem Bacha, kouše poslední říjnový týden, jsme už psali. Jde o hororovou komedii, kde se půvabná studentka v podání supersexy Megan Fox promění v krvežíznivou obludu se specializací v pojídání žáků střední školy, s důrazem na členy tamního fotbalového týmu.

Hraje tam Megan, takže to bude hit. Je to zacíleno na puberťáky, takže to bude superhit a zmíněná hvězda tam bude pobíhat jako Chytrá horákyně - oblečená neoblečená, sexy hrůzostrašná.

Na video se můžete podívat TADY.

S blížící premiérou je pochopitelně potřeba diváky navnadit, a tak unikají různé šokující střípky týkající se filmu. Tím posledním je odvážná scéna, kde se Megan Fox spolu s téměř stejně sexy Amandou Seyfried rozhodnou probádat taje lesbického sexu. Něžné polibky přejdou do ještě něžnějšího objetí a už už to vypadá... ale ne, tady to končí humorem, protože správné holky tohle přeci nedělají.

Každopádně mužská polovina teenagerstva po tomhle do kina určitě zamíří a nezapomene s sebou vzít své milé a drahé, aby je náležitě navnadila pro pozdější hrátky. Protože, jak se zdá, tohle bude přesně ten typ filmu, který se hodí na první vášnivé rande.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 25