Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: The Sun

50 plastických operací a je z ní kočka

Strašlivě ji pokousal pes. Po 10 letech byste to nepoznali.

Ruth Fowler vypadá jako zcela normální, sebevědomá teenagerka. Její nehty mají perfektní manikúru, dlouhými vlasy zaujme na první pohled a make-up je opravdu precizní.

Nešťastné dětství

magazin.cz
Jenže pod skvělým zevnějškem se skrývají hluboké jizvy minulosti. Ruth totiž vskutku neprožila šťastné dětství, jako její vrstevnice.

Před deseti lety, když jí byly čtyři roky, na ni zaútočil agresivní pes a strašlivě ji pokousal. Zkrátka jeden z těch případů, kdy psovi „šíbne“ a dítě skončí zohyzděné. Většinou to má jasně viditelné následky na celý život. Ruth navíc málem zemřela.

Dnes už ale může žít úplně normálně. V průběhu deseti let totiž podstoupila celkem padesát operací, které ji konečně vrátily nepoškozený zevnějšek.

„Mám pocit, že odteď už budou věci jenom lepší,“ zmínila se Ruth listu The Sun.

„Dlouhou dobu jsem si nevěřila, což bylo dáno tou nehodou. Po deseti letech a padesáti operacích si už ale konečně začínám připadat atraktivně.“

Hodný pes se proměnil v bestii
Její strašlivé vzpomínky se datují do roku 1999, kdy si hrála na dvorku své tety, jen několik domů od svého domova.

Teta měla nového, osmnáctiměsíčního mastifa, který budil důvěryhodný dojem. Takový ten velký, ale hrozně hodný pes.

magazin.cz
Jenže v tomhle případě tomu bylo jinak. Ruth se psa jménem Blue vůbec nebála, dokonce se ptala tety, jestli si na něm může zajezdit, když je tak velký.

K tomu ale nikdy nedošlo, teta byla zaneprázdněná a Blue zničehonic na Ruth zaútočil. Hrozivě ji pokousal a jen o kousek minul oko či krční tepnu.

Noční múry zmizely
Přesto ztratila Ruth spoustu krve předtím, než byla převezena do nemocnice. Nebylo jasné, zda nebude trpět poškozením mozku. To se naštěstí nepotvrdilo.

Před Ruth a její matkou se ale otevřela dlouhá cesta s nejasným koncem, na kterou však srdnatě nastoupily.

Nyní si mohou říct, že deset let podstupování kosmetických a plastických operací se vyplatilo.

S tím, jak se začala zlepšovat fyzická stránka Ruth, se lepšil i její psychický stav, který byl několik let po nehodě opravdu špatný. Holčička trpěla například nočními múrami a nedokázala se začlenit do společnosti svých vrstevníků.

Po deseti letech boje ale zvítězila. Od teď začíná nový život…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 414