Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: repro blesk.cz

Aneta ze Superstar opět bez šatů, teď i s kamarádkou

Tentokrát už to není náhoda a pohotovost fotografa na večírku, tyhle erotické fotky Anety s kamarádkou vznikly ve studiu pod rukama zkušeného fotografa. Aneta se prostě za své tělo nejspíš nestydí a ráda ho ukazuje.

Lidem u televizních obrazovek se líbí nejen její zpěv, ale už měli možnost si i prohlédnout její prsa na fotkách z večírku, který se prý konal kdysi dávno. S uznáním je okomentoval i porotce soutěže Česko Slovenská Superstar Paľo Habera. Prý byla tehdy opilá, když na večírku firmy, se kterou spolupracovala, ukázala ňadra, že jí tehdy ještě nebylo 18, nejspíš nikomu nevadí.

Haberovi se její prsa líbí

magazin.cz
Když se jí při posledním semifinálovém kole moderátor soutěže Leoš Mareš ptal, co na haló kolem těch fotek říká, tvářila se cudně, i když jí to evidentně zas tolik nevzalo. Nesla vše statečně. V tu chvíli nikdo netušil, že je možná Aneta ráda, že se na internetu objevila jen tahle fotka s obnaženými ňadry.

Teď se na internetu objevily její další odhalené fotky, i když ne zcela. Tentokrát pózovala ve spodním prádle a se svou kamarádkou. Na sobě měla jen černé prádlo, rukavičky a punčošky. A na levém lokti už dobře známou hvězdičku, podle které můžete devatenáctiletou českobudějovičačku lehce rozeznat.

Je libo osedlat si Anetu?
Druhá dívka, kterou můžete vidět na fotkách společně s Anetou, si na některých fotkách z kolegyně dělá koníka, jindy je z ní zase žokej. Holky se nejspíš při focení nenudily. Člověk by měl skoro pocit, že by potřebovaly studenou sprchu, aby se na nich to málo, co si oblékly, nevznítilo žárem.

Že by další Ester Ládová?
Tak snad to skončí u vkusné erotiky a nezajde to tak daleko jako kdysi s finalistkou jiné reality show Milionový pár Ester Ládovou, na kterou nakonec prasklo, že točí porno. Po tomto skandálu TV Nova pořad předčasně ukončila.

Šikovná Ester ale chytila svou šanci za pačesy, nazpívala hudební album s Karlem Wagnerem a dodnes vystupuje coby "slavná" osobnost na nejrůznějších diskotékách a moderuje společenské akce.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 497