Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Zpěváka Boyzone zabil osmihodinový flám

Zpěvák známé chlapecké skupiny Boyzone zemřel o víkendu na Mallorce. Zajímavé jsou přitom okolnosti jeho smrti. Zjevně jde totiž o následek nevázaných, osmihodinových orgií.

Osudové orgie
Podle očitých svědků byl ten večer třiatřicetiletý Stephen Gately totálně na šrot. Přitom normálně alkoholu zrovna neholdoval a mezi smetánkou patřil k těm umírněnějším.

Se svým životním partnerem Andym Cowlesem to ale na Mallorce pořádně roztočili. Vypili prý neuvěřitelné množství koktejlů a bílého vína, načež se k nim přidal jakýsi Bulhar, jenž s nimi odešel do luxusního apartmánu, kde se pokračovalo v pití.

Andy našel mrtvého Stephena až ráno. Přivolal policii a lékař konstatoval, že se zpěvák s největší pravděpodobností udusil vlastními zvratky.

Homosexuální pár vyrazil ten večer do města v půl desáté. Nejprve zamířil do baru v hlavním městě Palma a pak se přesunul do nejslavnějšího gay klubu v metropoli, který se jmenuje Black Cat.

Sex s Bulharem
Spolu s Bulharem Georgiem Duchevem se přesunuli zpět do svého sídla asi v půl páté ráno. Kromě pití podle všeho došlo i na skupinový sex.

Andy posléze odešel spát nahoru a nechal usínajícího Stephena na kanapi. To zjevně neměl dělat.

Když se o tragické události dozvěděli zbylí členové nedávno vzkříšené kapely Boyzone, jež byla slavná především koncem devadesátých let, přijeli v čele s Ronanem Keatingem na Mallorcu. Podle mluvčího skupiny jsou z té zprávy všichni zničení.

Policie ani nikdo ze zpěvákova okolí nepředpokládá, že by šlo o záměrnou vraždu. Dědictví po Gatelym je nicméně značné. Jen zmíněný apartmán na Mallorce stál zhruba třicet milionů korun.

Video:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 29