Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Její chrápání přehluší i tryskové letadlo

Jenny je na první pohled obyčejná, dobromyslná babička. Její výjimečnost pochopíte teprve tehdy, když ulehne ke spánku, usne a z jejích útrob začne vycházet orchestrální chápání.

Traktor hadr
Bylo jí naměřeno neuvěřitelných 111,6 decibelů, což je hlučnější než v úsporném módu letící tryskáč.

Tohle chrápání přehluší také pračku, traktor nebo naplno jedoucí rychlík. Jistě si dovedete představit, jak manžel Jenny Colin musí trpět.

O síle svého chrapotu se Jenny dozvěděla teprve nedávno na jakémsi finále nejhlasitějších chrápajících.

„Byla jsem naprosto šokovaná, když jsem si poslechla, jak hlasitě chrápu. Věděla jsem, že je to nahlas, ale ne že tak moc,“ říká šedesátiletá Jenny.

Zvažuje operaci
Na hlasitý chrapot zkusila už kdeco, ale žádná z obvyklých metod nepomáhá. Lékaři ji doporučili vyhýbat se alkoholu, jíst zdravě a cvičit.

Její manžel musí tento abnormální chrapot snášet už celých dvacet let. Podle svých slov si na něj za celou dobu nedokázal zvyknout. Poznamenává, že Jenny občas budí i sousedy.

To ale není všechno. Chrápání občas vzbudí i jí samotnou. Colin to bere s nadhledem: „Mohlo by to být horší, mohla by být třeba náměsíčnou.“

Jenny koketuje s myšlenkou, že půjde na operaci, která by hlasitému chrápání snad učinila přítrž. Radám doktorů totiž příliš nevěří a zároveň se nechce vzdát své současné životosprávy, v níž sem tam nechybí ani ten alkohol.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 108