Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Justin Timberlake / foto: Archiv

Timberlake v ohrožení bezdomovkyní

Zpěvák a producent Justin Timberlake je pod soudní ochranou, v jeho blízkosti se totiž pohybuje žena, která už několikráte násilně vnikla na jeho pozemek a chovala se při tom velmi agresivně.

Jedná se o osmačtyřicetiletou Karen McNeil, kterou zpěvák před soudem označil za posedlou a mentálně labilní. Na Timberlakeův pozemek vnikla už několikrát a vždy byla zadržena ochrankou. Tvrdila, že se s Justinem zná, což jmenovaný popřel. V soudním spise se pak uvádí, že agresivní chování nepříčetné obdivovatelky se stupňuje a Justin Timberlake se obává o bezpečí své rodiny, zaměstnanců a svých blízkých vůbec.

Soud Karen McNeil, mimochodem bezdomovkyni, nařídil povinné léčení na psychiatrii a vydal nařízení, podle něhož se McNeil nesmí k Timberlakeovi a jeho majetku přiblížit na vzdálenost kratší než sto metrů. Rovněž ho nesmí záměrně vyhledávat a setkávat se s ním. Budiž mu útěchou, že v tom zdaleka není sám, obtěžování ze strany šílených obdivovatelů je u celebrit jaksi na denním pořádku, i když je pravda, že ne každý to dotáhne až tak do extrému jako například Mark Chapman.

Hraje a hraje
Objekt zájmu labilní Karen, Justin Timberlake, povstal z klučičí hopsabandy N’Sync, ale větších úspěchů dosáhl až na sólové dráze. Vydává úspěšná alba a etabloval se rovněž jako producent – podílel se například na poslední Madonnině desce Hard Candy a na Red Carpet Massacre od Duran Duran.

Krom hudby si tu a tam střihne melouch na stříbrném plátně, namluvil například jednu z postav ve třetím Shrekovi a hrál ve filmech Aplha Dog, V řetězech nebo Apokalypsa – ne samozřejmě v té klasické od Coppoly, nýbrž ve filmu Richarda Kellyho Southland Tales, který v Česku běžel pod tímto distribučním názvem.  Mimo jiné randil s Britney Spears, Cameron Diaz a nyní chodí s Jessicou Biel.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 43