Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sexy fotbal / foto: Shutterstock

Japonští fandové kreslí vlastním tělem

Naši fotbaloví fanoušci trhají tribuny na kusy a ničí vlaky cestou na stadion, měli by si vzít příklad z Japonců. Tady fandové pro své týmy chystají neuvěřitelnou podívanou. Stovky lidí kreslí vlastními těly obrázky.

Stovky tančících fanoušků v dokonalé choreografii, která maluje obrázky. Takhle chtějí fanoušci v Japonsku podpořit jeden ze svých oblíbeným fotbalových týmů. Kdykoli jejich tým hraje, oni pro něj kreslí, aby tým zvítězil. Zatímco jinde na světě se fandové zmůžou leda tak na mexickou vlnu, tady vás fanoušci vážně pobaví a možná z nich ztratíte i dech.

Společně zpívají a za doprovodu bubnů malují těly neuvěřitelné nápisy a obrázky. Tu je tam jakýsi vlk a z huby mu vyskakují číslice od devíti do jedné, pak přijde na řadu mnoho nám nesrozumitelných japonských nápisů, potom poskakující veselý nápis VICTORY, to snad, aby si fotbalisti uvědomili, co jediné vykouzlí úsměv na tvářích jejich fanoušků. Totiž VICTORY neboli v překladu vítězství.

Tisíc sluncí, drsný tygr a houpající se loď na vlnách
Diváci si to fotí, sledují to dalekohledy, protože tihle fanoušci nemají konkurenci. Zblízka vypadají jako dav nadržených nebo zfetovaných magorů, co se svlíkají a zas oblíkají, poskakují, dělají obličeje a to všechno v rychlém sledu. Jenže ty zdánlivě neohrabané pohyby mají přesně vypočítané. Rozepínání a zapínání bundiček náhle vymaluje tygra, který dokonce i zvládne mrkat očima. Možná má postrašit soupeře a říct mu, tady nemáte šanci. Za chvíli se tygr změní ve zdvižený palec, kolem nějž slavnostně bliká tisíc sluncí.

K celé podívané jim stačí dresy v barvách: bílá, modrá, žlutá, červená, černá a zelená. Napíší těmito barvami nápis FIGHT, aby jejich fotbalisti bojovali až do posledních sil možná stejně jako oni na fanouškovských tribunách. Za chvíli se slovo FIGHT změní ve vybuchující sopku. Pojízdná loď kymácející se na vlnách? Není problém. No řekněte, nedali byste si taky říct a nevyhráli každý zápas, když by vám fandil tenhle šílený japonský dav?

Že by to skončilo masakrem?
Je to hotový koncert a sportovní výkon v jednom. Hoši a děvčata na tribuně musí mít jistě pořádný trénink, protože aby nakreslili svými těly některé obrazce, musejí se rozběhnout do stran vysokou rychlostí a vše musí být samozřejmě dokonale synchronizované, aby se malování těly nezměnilo v masakr s krvavými ušlapanými těly mezi sedadly.

Video:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 160