Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Egotastic!

Další kráska z Stmíváni se odhaluje

Ačkoliv hvězdou Stmíváni je Kirsten Stewart, zdá se, že Ashley jí bude šlapat na paty.

V rozhovoru americký pánský magazín odhalila kromě svého těla i svůj sen – chce se stát Bond girl. Dvaadvacetiletá herečka hrající Alici Cullen se nechala vyfotit jen v džínových kraťasech a tílku nebo v odvážných šatech.

magazin.cz

V současné době se Ashley věnuje tréninku bojových umění, aby scény v třetí části Stmívání působily co nevýhodněji. Současně ale myslí dopředu, protože ví, že podobná dovednost by se jí určitě ve vysněné roli Bondovy partnerky hodila. Víra v roli v jednom budoucím Bondově dobrodružství jí podle jejích slov hodně pomáhá. “Je to něco, co mne udržuje v chodu, protože cvičení opravdu nenávidím,“ přiznala.

magazin.cz

Ashley, která má ve Stmívání roli upírky vidící budoucnost, ale věří, že by jí trénink mohl dostat i do jiného filmu. Do Harryho Pottera. „Kdybychom se ocitli v boji, nakopala bych jim zadky,“ žertuje o hrdinech série herečka. Na druhou stranu připouští, že při své velké roli – ve Stmívání - byla hodně nervózní.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 95