Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Milenci / foto: shutterstock

Vytím při sexu terorizují sousedy

Caroline a Steve Cartwright si užívali své potěšení tak hlučně, že jejich sousedé neměli šanci slyšet třeba televizi.

Konflikt se dostal až před soud, kde se přísedící dozvěděli, že sexuální akt běžně začínal kolem půlnoci a finišoval až kolem třetí hodiny. Kromě sousedů si také stěžoval například místní listonoš či žena, která vodí syna okolo domu Cartwrightových do školy. Soudci měli dokonce možnost si poslechnout desetiminutovou nahrávku sestříhanou z posledních pěti dnů v srpnu. Soud by mohl pár obvinit například z rušení nočního klidu.

Jenže Caroline Cartwright argumentuje článkem číslo osm Listiny lidských práv a svobod. Ten jí zaručuje právo na respektování soukromého a rodinného života. Jako svědka, který by měl svědčit v její prospěch, si dokonce pozvala svého sexuálního psychologa.

Bolestivé vytí
Její sousedka Rachel O'Connor tvrdí, že často přijde pozdě do práce poté, co zaspala po nočním koncertu Cartwrightových. „Žít tady není zrovna příjemné, spíše stresující," řekla soudu. Podle ní je pojetí sexu sousedů nepřirozené. „Zní to, jako kdyby měli oba nezanedbatelné bolesti. Nikdy jsem nic podobného neslyšela,“ pokračovala.

Na základě těchto stížností nainstalovala městská rada do bytu paní O'Connor hlukové mikrofony. Ty nakonec naměřily intenzitu hluku v rozmezí 30-40 decibelů, se špičkou v hodnotě 47 decibelů.

Byty sousedů navštívila také Marion Dixon, odbornice na hygienu prostředí. Své pocity shrnula do jedné věty: “Slyšela jsem hlasité mužské vytí, které na mě působilo velice zneklidňujícím dojmem.“ Zápisky její kolegyně mluví o nepřetržitém, hysterickém křiku nesoucím známky vzrušení i vražděné oběti.

Nezaměstnaná, téměř padesátiletá Caroline Cartwright se přiznala, že není schopna svůj hlas během milování kontrolovat. Navíc stížnosti sousedů a probíhající proces ji dohnaly k alkoholu a braní antidepresiv. Zkoušela dokonce zakrývat si při milování tvář polštářem, ale pak sex probrečela. „Nechápu, proč si lidé stěžují na hluk, pro mne je to naprosto normální.“

Pro zachováni dobrých sousedských vztahů si začal pár užívat po ránu a doufá, že už nebude nikoho budit. Soud byl zatím odročen.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 86