Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Obal nového alba / foto: BritneySpears.com

Britney konečně našla toho pravého

Zdá se, že se na Britney Spears konečně usmálo štěstí. Nebo jen prostě dostala rozum. Její současný přítel Jason Trawick je toho důkazem.

Jason Trawick je zpěvaččin agent, ale kromě toho se také zdá, že by z něj byl dobrý manžel. Když před vystoupením Spears v Austrálii odnášel spícího Jaydena, mladšího syna Britney, rozhodně tak vypadal.

Jason chodí s Britney od června, ale na rozdíl od jiných vztahů, například manželství s Kevinem Federlinem nebo anulovaného manželství s Jasonem Alexandrem, podle Sky News tenhle vztah moc námětů pro bulvár neposkytuje.

Zdá se, že Jason má na Britney dobrý vliv. Stál při ní i v nejtěžších chvílích. V době, kdy se zhroutila a pobývala na psychiatrické klinice, i v době, kdy ztratila poručnictví svých synů.

Jason se líbí dokonce i rodičům zpěvačky. Její matka o něm říká: "Je to typ muže, kterého si matka může pro dceru za manžela z celého srdce přát. Děti ho milují a je velmi vyrovnaný. I v době, kdy ji skoro všichni opustili, on stál při ní. Opravdu se ji snaží chránit… Také jí ale říká, že musí být za své činy zodpovědná."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 60