Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Nová podprda: ve dne myška, v noci sexbomba

Tak tomu říkáme vynález! Ženy, které chtějí v práci vypadat seriózně a nepříliš vyzývavě, ovšem večer jdou rovnou na párty a nemají čas na přehnané úpravy, mohou slavit.

Dokonalá proměna
Nová podprsenka značky Ultimo jejich dilema vyřeší. V práci mohou vypadat jako správné sekretářky či úřednice a večer či v noci přesto mohou na své vnady vábit slintající muže.

To vše je možné díky inovativnímu designu a dvěma odnímatelným silionovým polštářkům, které není problém vyndat či znovu vložit během několika vteřin.

Nositelka si tak může vybrat mezi velikostmi 34B, která nebude nikoho urážet, a 34D, v níž se promění třeba na toaletě, jen co slunko zapadne.


Jako implantáty
Ředitelka Ultimy tvrdí, že jakmile žena jednou tuhle podprsenku zkusí, zjistí, že nepotřebuje žádnou plastickou operaci ani zázračné pilulky s cílem zvětšení prsou.

Efekt této podprsenky je na první pohled dramatický. Reklama na ni přitom hlásá, že je naprosto srovnatelný se silikonovými implantáty.

Akorát, že Ultima „Day to Night Bra“ pořídíte za v přepočtu sedm stovek, bezbolestně a bez rizika.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 120