Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Robert Pattinson / foto: Shutterstock

Sága Stmívání: Nový film upíra Pattinsona!

Podívejte se na ukázku z dramatu, ve kterém se Robert Pattinson usměje.

Možná hlavní hrdina Stmívání jednou převezme přezdívku Upír do vlastního jména a stane se obdobou Václava Upíra Krejčího. Budeme si moct říct, že jsme byli u toho, když jeho prostřední oslovení vzniklo. Zatím se mu ale nedá upřít snaha o to, aby do knih o dějinách kinematografie nezapadl pod heslo „Představitel jediné role“. A vůbec, kdo si dnes vlastně pamatuje, že ho ve čtvrtém díle oplakával Harry Potter?

V roce 2010 by se měl objevit v režijním debutu Madeleine Stoweové (Poslední mohykán, 12 opic), kde se potká s Hughem Jackmanem a Rachel Weiszovou. Film se jmenuje Unbound Captives a Pattinson se bude prohánět po westernovém prostředí a čelit indiánským bojům.

Nezapomeňte na mě

Už v březnu se třiadvacetiletý rodák z Londýna ukáže v romantickém dramatu Remember Me, něžný protějšek hraje Emilie de Ravinová (Claire ze seriálu Ztraceni) a jeho otce vysloužilý agent 007 Pierce Brosnan. Vztah mladých milenců narušuje jejich rodinný život – ona viděla vraždu své matky, on ztratil bratra a čelí následnému rozchodu rodičů. Čeští distributoři zařadili Remember Me na 11. březen 2010.

Režisér snímku Allen Coulter je zkušený televizní harcovník, který se podílel na seriálech Sex ve městě, Rodina Sopranů, Odpočívej v pokoji nebo Řím. V roce 2006 debutoval na velkém plátně se slušnou kriminálkou Hollywodland.

Pattinson spolehlivě láme srdce školaček a ve spojení se Stmíváním i kasovní rekordy. Uvidí se, jestli si ho natolik spojují s postavou Edwarda Cullena nebo ho sežerou i v civilnější roli ztraceného floutka. Bez bílého make-upu a rozhalené košile.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 121