Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lily Allen / foto: Lily Allen Music

Lily Allen na dně. Připadá si ošklivá

Zpěvačka a herečka Lily Allen se v posledních několika letech celkem třikrát zhroutila.

Interpretka hitu Not Fair nedávno oznámila, že nejméně dva roky nebude zpívat. Chce se tak vzdát své kariéry popové zpěvačky. Lily měla za posledních deset let velké problémy ve svém osobním životě.

Tragicky přišla o dítě v lednu loňského roku a s otcem dítěte, Edem Simonsem z Chemical Brothers, se krátce na to rozešla. "Z osobního hlediska byla ta chvíle, kdy u mě došlo k potratu, strašná. A potom přišlo několik nervových zhroucení, kterými jsem prošla," řekla Allen.

"Řekla bych, že jsem v tomto desetiletí zažila celkem tři, což není moc dobré. Jedním jsem si prošla v osmnácti a skončila jsem na klinice pro léčbu závislostí Priory. Od té doby jsem byla ještě asi dvakrát na dně," dodala zpěvačka.

A přiznává i poruchu spojenou s vlastním vzhledem, kterým se někdy užírá. "Mám slabou dysmorfii (syndrom malosti - pozn. Korza). Někdy sedím na posteli a najednou se zahlédnu koutkem oka v zrcadle. To si pak říkám ‚Pane Bože, já jsem něco tak legračního'," přiznala Allen během rozhovoru pro Q magazín.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 92