Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Rihanna pohlavní nemoc?

Zpěvačka to odmítá, ale indicie jsou jiné.

Rihanna je momentálně v kurzu a tak se nesmí divit, když na internetu kolují spekulace tu lehčího, tu tvrdšího rázu. Zpráva, že má Rihanna pohlavní nemoc, je přitom poněkud tvrdšího kalibru.

Genitální opar
Zpěvačka prý trpí genitálními opary. Právě to měl být také důvod, proč ji nedávno napadl její přítel Chris Brown, z čehož se po zveřejnění vyklubala pořádná aféra.

Zpráva o pohlavní nemoci se rozšířila poté, co si někdo všimnul jakéhosi oparu na rtech Rihanny. Takový prý doprovází právě zmíněnou nemoc.

„Není to pravda,“ ohradila se však zpěvačka na stránkách GQ magazínu. „Je to „p***raná jizva. Na mém rtu. Je tam každý den mého života. Je to celé ignorantské. Nejdřív jsem si řekla co to sakra je, tohle lidé přeci nemohou brát vážně…“

magazin.cz


Chce být upřímnější

Rihanna se už každopádně nechce obracet do své – násilím opepřené – minulosti. Chce prezentovat novou image, která by měla být upřímnější. Aby lidé viděli její osobnost, nikoliv jen mediální obraz.

Zpěvačka se také nechala vyfotit ve stylingu, jenž odpovídá jejímu novému klipu Hard. O tom, že jí to sluší i s automatickou zbraní v ruce, není pochyb.

Možná tím chce vystrašit i všechny ty, kdo jí budou na základě jizvy nadávat do pohlavních chorob.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 142