Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Fotky z druhu WTF! To jsou fóry

Následující fotky vás dostanou do stavu, kdy si budete říkat, jak je to jen možné?!

Některé z nich jsou dílem náhody, jiné zase svědčí o podivuhodné lidské otrlosti.

Třeba tahle šťastná rodinka, pózující pro fotografa před hořícím domem. Společnost jim dělá hasič, který by spíše měl zasahovat s hadicí v ruce. Podle úsměvů na tvářích rodinky se dá odhadovat, že hořící budova patří zřejmě sousedům.

magazin.cz

Hokej patří v USA po americkém fotbalu, basketbalu a baseballu k nejpopulárnějším sportům. Nejde se tedy divit, že přitáhne ty nejfanatičtější fanoušky. A to i z řady náctiletých, a ti tedy neváhají ukázat svůj názor.

magazin.cz

Na této fotce není nejzajímavější afro účes, jde o hračku v posteli. A nemáme na mysli roztomilého medvídka. Nejde se divit vyděšenému výrazu dítěte, vždyť sdílí postel s jedním z největších masových vrahů historie, tedy jeho figurkou.

magazin.cz

Dříve, než pošlete rodičům fotku vašeho pokoje z koleje či internátu, vyplatí se ji pořádně zkontrolovat. Zda na stolku nezůstala nějaká pozůstalost z intimní chvilky, či bujného večírku.

magazin.cz

Říká se, že v Rusku je možné všechno, do téhle země, kde včera znamená zítra, bychom zařadili i následující fotku. Tam, kde v zimě není nic divného, když teplota spadne k mínus 40 °C, je pochopitelné, že nastávající maminky otužují svoje děti, jak nejdříve to jde.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 164