Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Gemma Arterton fotky / foto: www.gemma-arterton.net

Přitahuje mě násilí a špína, přiznává Gemma Artertonová

Herečku Gemmu Artertonovou už unavuje, když ji neustále kritizují za to, že je krásná, mladá a úspěšná. Proto je nadšená ze své nové role, kde ji kamery zachytí zbitou a špinavou.

Hvězdu bondovky Quantum of Solace, která se momentálně místo filmových ujala divadelní role v londýnské hře The Little Dog Laughed, frustruje pocit, že Britové rádi "házejí špínu" na slavné herečky.

"Když se stanete součástí takovýchto megafilmových projektů, jste o to více na očích, ocitnete se ve veřejné aréně více než kdokoli jiný," sdělila Gemma deníku Times. "Jako Keira Knightleyová, ta svou úlohu zvládá statečně, protože z jakéhosi důvodu, pokud jste v Británii úspěšní, vás lidé nemají rádi. A pokud jste úspěšná a navíc krásná žena, nemají vás rádi o to víc."

Přes své stížnosti na vlastní filmovou kariéru přijala Gemma hlavní roli v novém filmu The Disappearance of Alice Creed. Tady hraje unesenou oběť. Z role je nadšená, protože se ve filmu objeví "úplně na dně a špinavá".

"Chtěla jsem něco, co by ztvárnilo někoho úplně na dně a ve špíně, kde by to nebylo o tom, jak vypadám. Chtěla jsem mít posr*** vlasy a make-up úplně všude, prostě se na tohle vysr**!" řekla Gemma. "A navíc budu svázaná, zbitá a bude tam i nahota. Všechny ty věci, o kterých lidé říkají ‚Tohle bys neměla dělat!' Ale já mám našlápnuto," dodala.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 19