Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Elle.com

Natalie Portman má sexy fotky. A nechce být sexuální objekt

Také komedie považuje za urážlivé, ale nevylučuje, že ji v nějaké uvidíme.

Mladá, pohledná herečka, šup s ní do romantické, nejlépe pubertální komedie. Takový je styl Hollywoodu a přesně to Natalie Portman vždy odmítala.

magazin.cz

Komedie jsou jí cizí
Ostatně, v komediálních rolích prakticky není vidět. Vybírá si filmy hlubší, dramatické a umělecké. Nikoliv popcornovou vyměšovací zábavu.

Osmadvacetiletá herečka se vyznala z toho, že romantické komedie považuje za urážlivé. A v něčem takovém rozhodně hrát nehodlá.

„Není to tím, že bych nechtěla dělat komedii. Ale vždycky mi nabídli roli holky v chlapské zábavě nebo roli ženské, která musí mít práci v módním průmyslu, aby mohla chodit hezky oblečená a jediné, po čem touží, je manželství,“ řekla Natalie Portman v rozhovoru pro magazín Elle.

Pokud však dostane nabídku na chytrou komedii, která nebude urážlivá, rozhodně se jí nebude bránit. Zároveň přiznává, že jsou jí cizí směšné role, jimiž se to však v komediích jen hemží. Takže šance, že ji uvidíme v opravdu třeskuté komedii, jsou velmi malé.

magazin.cz

Nechce se jí svlékat
Další komediální herečky ale zase tolik netřeba. Navíc posuďte sami, zda by to charismatické Natalii sedlo.

Možná je mnohem lepší, že točí jiné žánry. V únoru se představí ve filmu Bratři, kde se objeví po boku hvězd Tobeyho Maguira a Jakea Gyllenhaala. Film už teď sklízí velmi dobrá hodnocení.

Kromě komedií se Natalie vcelku úspěšně vyhýbá také nadměrnému odhalování své krásy. Své soukromí si chrání. Má k tomu i dobrý důvod. Když se jako dvanáctiletá objevila ve slavném snímku Leon, začaly jí od mužů chodit podivné dopisy.

„Nechci být považována za sexuální objekt,“ říká. „Rozhodně nejsem prudérní, jenom nechci udělat něco, co by pak skončilo na nějaké pornostránce.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 99