Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Trapas! Penis mu vyprošťovalo osm hasičů!

Aneb proč nestrkat orgány tam, kam nepatří.

Na tenhle zážitek jistý Angličan zřejmě nikdy nezapomene. A velmi pravděpodobně si ho budou pamatovat také hasiči, kteří mu s jeho delikátním problémem pomáhali.

Trubka jako vězení
To se vám tak občas stane, že skončíte s penisem zaraženým v trubce a nemůžete ven. Sami sebe se pak můžete ptát, proč jste ho tam strkali a proklínat se za to.

Jenže to už přijíždí hasičské auto, z něj vystupují požárníci, v ruce brousící stroj, který při natúrování vydává strašlivý zvuk, který se ještě zhorší, když je přiložen na kovovou trubku. Jeden chybný pohyb pana hasiče a máte po ptákách. Tedy po jednom.

V městečku Southampton se to ale nakonec podařilo a až na pár oteklin a oděrek mohl dotyčný nešťastník odejít v celku, informoval britský deník The Sun.

Vysvětlení nepodal

Čtyřicetiletý muž však už nedokázal vysvětlit, jak se mu s vlastním penisem podařilo skončit v trubce. Sousedé si však myslí svoje.

„Byla to velmi delikátní operace, která vyžadovala pevnou ruku. Posádka se bála, aby se věci příliš nerožhavily,“ řekl k věci mluvčí místních hasičů.

„Bylo to opravdu netradiční volání o výjezd a jsem si jistý, že ten muž se do stejné situace už nedostane.“

Jó, kdyby to bylo tak jednoduché…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 129