Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lucka Vondráčková při natáčení klipu Fénix / foto: www.fotohrabak.com

Lucie Vondráčková porazila Green Day

Server YouTube už má svou českou lokalizaci a tak se můžeme podívat, na co jsme vlastně v minulém roce nejvíce koukali.

Na YouTube každý den shlédnou uživatelé přes miliardu videí a zároveň jich stovky tisíc nahrají. A přitom videoportály už nejsou jen o zábavě, své vlastní kanály si na nich zřizují politici, firmy či dokonce i televize. Co vlastně ale zajímá návštěvníky české lokalizace YouTube nejvíce?

Nudná novoroční přání politiků se pravděpodobně neumístí ani v první padesátce, tak se raději podíváme na první trojku.

Pomyslnou bronzovou medaili získal klip americké punkrockové skupiny Green Day - Backet case z jejího třetího alba Dookie.
Video:

Druhé místo jde také za zpěvákem, respektive zpěvačkou. A sice Češkou Lucií Vondráčkovou s písničkou Láska umí víc s náskokem přibližně půl milionu zhlédnutí.
Záznam ze Slavíka roku 2008

A konečně tím nejvíce sledovaným videem je song od písničkáře, který si nechává říkat Xindl X. Jeho Anděl měl raketový start a i když se dostal na scénu až v březnu, dotáhl to až na tři miliony zhlédnutí. Zajímavostí je, že Ondřej Ládek (Xindl X) je spoluautorem námětu a prvních patnácti dílu seriálu Comeback.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 57