Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Gisele Bundchen / foto: Egotastic

Matka Bündchenová je nejlépe placenou modelkou

Stále více žádaná kráska z Brazílie Gisele Bündchenová (29) je oficiálně nejlépe placenou modelkou na světě. Porazila dokonce "nepřekonatelnou" Kate Mossovou, a to i přes své těhotenství a porod dítěte.

Skvěle si vedla i další maminka, česká kráska Karolína Kurková.

Brazilská diva v loňském roce vydělala neuvěřitelných 35 milionů dolarů (v přepočtu 631 190 000 korun) a to navzdory tomu, že se jí vloni narodilo dítě!

Devětadvacetiletá Bündchenová si dala pauzu a část loňského roku se na přehlídkových molech neukázala, aby v prosinci porodila své první dítě, syna Benjamina. Syna přivítala spolu se svým manželem, známým americkým ragbistou Tomem Bradym.

Ale i když ji těhotenství odsunulo na většinu roku stranou, dokázala Bündchenová svými výdělky z přehlídek několikanásobně překonat všechny své kolegyně. Čáska 35 milionů dolarů, kterou si čerstvá matka vydělala, ji katapultovala na špici žebříčku nejlépe placených modelek světa. Překonala i do té doby kralující Kate Mossovou, která si za rok 2009 vydělala "pouhých" 7,5 milionu dolarů a která je na druhém místě.

Na třetím místě žebříčku, který představil britský portál Walletpop.co.uk, se za loňský rok umístila její krajanka z Brazílie a "andělská tvář" značky Victoria Secret Adriana Limaová. Čtvrté místo nejlépe placených modelek světa obsadila další tvář slavné značky spodního prádla Doutzen Kroesová.

První pětku uzavírá česká modelka Karolína Kurková, která této příčky dosáhla také jako čerstvá matka - na začátku roku 2009 otěhotněla a v říjnu porodila dítě.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 12