Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Matt LeBlanc z Přátel / foto: repro Daily Mail

Co se stalo s Joeym z Přátel? Pupkatý, šedivý fotr!

Jeho role v Přátelích ale zůstane nezapomenutelná.

Asi už navždy si tohoto italsko-amerického herce budeme pamatovat jako dvacátníka/třicátníka ze seriálu Přátelé.

Zastižen v nedbalkách

magazin.cz
Ale zatímco neustálé reprízování Přátel, kteří jsou jedním z nejúspěšnějších seriálů všech dob, mu jistě zajistí nesmrtelnost, čas k herci Mattu LeBlancovi už tak přívětivý není.

Nedávno byl vyfocen, jak opouští restauraci. Jeho šedé vlasy zářily do noci a navíc vypadal, že má nějaká ta kila navíc.

V dřevorubecké košili, povislých kalhotách a keckách vypadal poněkud nešťastně. Fanynky v něm ale jistě stále vidí starého dobrého Joeyho.

Když Matt LeBlanc začal s Přáteli, bylo mu sedmadvacet. První díl byl odvysílán v roce 1994. Točilo se až do roku 2004.

Poté, co se tento hyperúspěšný seriál uzavřel, začal LeBlanc se spin-offem nazvaným Joey, který měl z nejoblíbenějšího charakteru vykřesat ještě něco více. Sleduje příhody Joeyho, který se přestěhoval do Los Angeles a pokračuje ve své filmové kariéře. Už to ale nebylo ono a po dvou sériích byl seriál zastaven.

magazin.cz

Přátelé se vrátí
Přátelé se ale ještě jednou vrátí v novém příběhu. Všichni herci souhlasili, že si střihnou své role v celovečerním filmu. Všem už je přitom přes čtyřicet.

Představitelé Přátel po ukončení seriálu pokračovali ve svých hereckých kariérách. Za nejúspěšnější se přitom dá považovat Jennifer Aniston, z níž vyrostla skutečná hvězda, a Matthew Perry, který hrál v úspěšných filmech jako Můj soused zabiják.

Přátelé však pro všechny znamenají vrchol kariéry. Připravovaný celovečerák má z tohoto pohledu velkou šanci stát se skutečným hitem.

Snad to ale nebude žehrání nad stárnutím a bilancování nad nejproduktivnější částí života. Chceme vidět, kam to Joey, Rachel, Ross, Monica, Chandler a Phoebe dopracovali. A doufáme, že se u toho nepřestaneme smát!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 130