Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jessica Simpson / foto: jessicasimpson.com

Kočka Jessica Simpsonová je zase k mání

Zpěvačka a herečka Jessica Simpsonová a Billy Corgan zřejmě ukončili svůj vztah.

Frontmanovi skupiny Smashing Pumpkins pravděpodobně nevyhovovalo množství pozornosti, jakou začal jejich vztah přitahovat. A to od chvíle, kdy se novináři o jeho novém vztahu se Simpsonovou minulý měsíc dozvěděli. Nicméně Corgan údajně tvrdí, že se rozešli v dobrém a že Jessice chce i přes jejich rozchod asistovat při přípravě jejího nového alba.

"Randění s Jessikou na očích veřejnosti může být náročné. Billy vede tichý, soukromý a na muziku zaměřený život. A tahle příchuť publicity, kterou s Jessikou okusil, mu otevřela oči," říká zdroj blízký hudebníkovi. "Billy má Jessiku rád, ale bude pracovat na tom, aby jejich vztah udržel tak, jak je nyní. A soustředí se na muziku. Nehodlají ten vztah brát vážně, ale Jessica si s ním užila hodně zábavy," pokračuje zdroj.

"Kdysi byla otrokem toho, co si o ní lidé myslí a co o ní říkají. A za dobu, kterou s Billym strávila, se z ní stala dospělejší Jessica, která se dokonce více zklidnila," dodává člověk z blízkosti Billyho Corgana.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 46