Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Miranda Kerr / foto: GQ

Tyhle křivky uhranuly nejen Orlanda Blooma

Australská supermodelka Miranda Kerrová fakt stojí za to!

Leží nahá na koberci a drze se směje. Možná, že zrovna zjistila, kolik si vlastně za loňský rok vydělala. Nebylo to málo.

magazin.cz


Topí se v penězích

Pouhé dva roky poté, co se objevila v kampani Victorias Secret Angel, může mluvit o tom, že se dostala mezi úplnou špičku.

Podle finančního magazínu Forbes se umístila na devátém místě mezi nejlépe vydělávajícími modelkami. Od července 2008 do června 2009 si přišla na zhruba 55 milionů korun.

Mirandin osobní život na tom není o nic hůře. Užívá si randění s anglickým hercem Orlandem Bloomem, se kterým bydlí v Hollywoodu.

magazin.cz

Prý nezhubla
Časopisu GQ, pro který se odvážně nafotila, řekla, že je v jednom kole. Za týden je doma v průměru jeden den. „Jsem šťastná, mám ráda svůj čas,“ říká.

Módní kritici si nedávno povšimli, že Miranda ztratila docela dost na váze. Prý proto, aby se vešla do nových modelů. Modelka to však odmítá a tvrdí, že si svou váhu stabilně udržuje.

„Nejenže si udržuji zdravý životní styl, snažím se ho i propagovat,“ říká Miranda. Tak snad jí to můžeme věřit.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 207