Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lily Allen / foto: Lily Allen Music

Lily Allenová se zhroutila. Nezvládá alkohol a drogy!

Po drogách a chlastu se vystupuje špatně. Obzvlášť ve vedru.

Zpěvačka Lily Allenová se netají svou náklonností k omamným látkám, ať už je to alkohol nebo drogy všeho druhu. Nevidí důvod, proč si neužívat, dokud je mladá a plná sil. Dosud svou kariéru s nekončícími večírky zvládala kombinovat, možná ale už naráží na limity.

Zvláštní chování
Na jednom festivalu v Austrálii se v minulých dnech totiž přihodil opravdu zvláštní případ. Zvláštní byl tím, jak se Lily chovala.

Poté, co v australském Perthu odzpívala svou část, musela být z pódia doslova odvedena. Navíc po několika krocích, byť podpíraná dvěma muži, upadla na zem a nechala se sbírat. Pak se tomu podivným způsobem chechtala, než ji konečně naložili do auta.

Nic si nepamatuje
Lily ten den skutečně nevypadala ve formě. Možná byla opilá, možná na ni jen působilo australské horko. Možná to bylo obojím.

Zpěvačka se na festival vrátila po třech letech, kdy zde vystupovala na začátku své kariéry. Její vzpomínky se však vypařily. „Byla jsem tak opilá, že si vůbec nic nepamatuju,“ přiznala novinářům.

Vypadá to, že z letošního vystoupení si také mnoho pamatovat nebude. Zatím to ale nevypadá, že by se Lily alkoholu a drog chtěla vzdát.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 32