Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Otěhotněla po orálním sexu! Opravdu!

Aneb spermie přežijí všechno.

Po světě putuje příběh africké dívky, který je tak neuvěřitelný, že byl dlouhá léta považován za urban legend. Stal se v roce 1988, a nyní, po více než dvaceti letech, se zdá, že se opravdu stalo to, že dívka otěhotněla orálním sexem.

Ano, tento příběh dokládá nejen existenci Murphyho zákona, ale také skutečnost, že spermie, ty malé mršky, vydrží opravdu hodně.

Těhotenství bez vagíny
Lékařský časopis British Journal of Obstetrics and Gynaecology přinesl reportáž o patnáctileté dívce z jihoafrického národa Lesotho, která v roce 1988 přišla do místní nemocnice a vykazovala všechny známky těhotenství.

Rutinní prohlídka však doktorům zamotala hlavu. Dívka totiž neměla vagínu. V pochvě nalezli pouze mělkou jamku. Dítě tedy přišlo na svět císařským řezem. Jenže nikdo nevěděl, jak mohlo k otěhotnění dojít. Dokonce ani samotná dívka ne.

Náhled do záznamů však navedl lékaře na stopu. Dívka byla v téže nemocnici před 278 dny s bodnou ranou v oblasti žaludku. Průměrná doba těhotenství je přitom 280 dní.

Z žaludku až k vajíčku
Rozhovor s dívkou pak celou záhadu de facto odhalil. Vyšlo najevo, že krátce předtím, než se dostala do nemocnice s bodnou ranou, prováděla jistému muži felaci, tedy orální sex. Při tom ji přistihl její bývalý přítel, který se rozhodl celou situaci řešit nožem.

Ženu přitom zasáhl i do žaludku. Vzhledem k tomu, že byl prázdný, vytvořilo se v něm prostředí, ve kterém mohly spermie přežít. Závěrečná lékařská zpráva skutečně potvrdila, že nejpravděpodobněji se spermie dostaly k vajíčkům přes zranění trávícího traktu.

Spermie tak dokázaly, že dokáží přežít opravdu leccos a není radno je podceňovat. Oslovení lékaři prohlásili, že jde sice o neuvěřitelnou shodu náhod, nicméně jako vysvětlení případu rozhodně obstojí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 351