Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Katie Price alias Jordan / foto: Archiv

Vsaďte si na rozvod sexbomby Katie Price

Rychlá svatba modelky Katie Price (31), známé jako Jordan, která si v úterý (2. 2.) vzala Alexe Reida (34), známého zápasníka a transvestitu, vyburcovala sázkové kanceláře. Ty už vyvěšují kurzy na jejich rozvod.

Nejznámější řetězec sázkových kanceláří William Hill ve Velké Británii přijímá sázky 10:1 na to, že tento šťastný pár oficiálně oznámí svůj rozchod do konce února. Pro sázkaře, kteří věří, že by spolu Katie a Alex vydrželi až do března, se kurz zvyšuje na lákavých 12:1.

"Rychlost, s jakou se vzali, nás překvapila. Ale tyto kurzy dávají tušit, že i toto manželství bude docela rychlé," sdělil mluvčí společnosti William Hill Rupert Adams.

Vztah bulvárem oblíbené dvojice, která se údajně také chystá založit rodinu, trvá již sedm měsíců. "Jsme velmi zamilovaní a těšíme se na naši společnou budoucnost. Nemůžeme se dočkat, až se vrátíme a oslavíme svatbu se svými přáteli a rodinou, o kterých víme, že při nás stojí," uvedli Price s Reidem.

Katie dále prohlásila, že si od této chvíle bude říkat Katie Reid: "Nechám si změnit jméno v pasu, na šekových knížkách, všude. Chci dodržet tradici, chci manželství, jak má být."

Price má dvě děti se svým bývalým manželem Peterem Andrem, syna Sawa Andre a dceru Tiaami. Z předchozího vztahu s fotbalistou Dwightem Yorkem má syna Harveyho Daniela.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 27