Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Pizza / foto: sxc.hu

Vražda po italsku: Hlavu oběti si upekl v troubě na pizzu

Alberto Arrighi (40), majitel obchodu se zbraněmi, zastřelil svého obchodního partnera. Zbavit se jeho hlavy se snažil stylově, po italsku. Připálil ji v troubě na pizzu.

Arrighi (40) je obviněn, že zavraždil Giacoma Brambillu v zadní části svého obchodu v severní Itálii. Pokoušel se ho přimět k zaplacení dluhu, ale vyjednávání zřejmě selhalo. Po vraždě uříznul hlavu oběti a snažil se ji spálit v troubě v pizzerii svého tchána.

Téže noci naložil bezhlavé tělo do svého auta a odjel s ním 150 kilometrů ke švýcarským hranicím. Poblíž města Domodossola v Piedmontu se pak pokusil zbavit se mrtvoly - hodil ji do řeky.

Přítelkyně zavražděného ale spustila poplach, jakmile se její Giacomo nevrátil z obchodní schůzky s Arrighim. Zavolala na policii, ta zašla do obchodu a našla skvrny od krve. Arrighi byl zatčen během několika hodin.

"Celé to provedl v přechodném pominutí smyslů. Šlo prý o nějaké dohadování o penězích," hájil Arrigiho podle listu Telegraph jeho právník.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 80