Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Derrick Barry / foto: Shutterstock

Britney Spearsová má dvojnici. Chlapa!

Vypadá jako ona. Tančí jako ona. Směje se jako ona. Jenom hlas má trochu nakřáplý. Derrick Barry – nejlepší imitátor Britney Spearsové na světě!

Taková pěkná holka!
Je mu dvacet šest a je skoro tak slavný jako hvězdy, které napodobuje. V jeho repertoáru jsou celebrity jako Madonna, Lady Gaga,... ale Derrickovou „srdcovkou“ je Britney Spearsová.

magazin.cz

Není divu, že se v popové princezně tak zhlédl, je jí totiž nápadně podobný. O tom se konečně mohli přesvědčit i porotci soutěže America´s Got Talent, kde imitátor kdysi vystupoval. Všichni byli z Derrickova outfitu a tance totálně v šoku. „To že je chlap?“ kroutil tehdy hlavou David Hasselhoff a zapochyboval o své sexuální orientaci.

Ruku na prso... kdo dnes nepodvádí?

magazin.cz
Ano, Derrick je chlap, ale umí se vrtět jako holka. I jeho tělo vypadá, jakoby ho ukradl některé z patnáctek – pevné bříško, kulatý zadeček, jen ty prsa jsou trochu fikaná.

„Spousta lidí si myslí, že mám implantáty, já ale používám jenom vycpanou podprsenku a make-up,“ dušuje se imitátor, který si prsní žlábek vytvoří pomocí tmavšího pudru, jenž pak vystínuje.

Ani žensky ladné pohyby Derrickovi nedělají problém. Od tři let totiž dělal závodně gymnastiku, takže má všechny ty pukrlata, otočky a vlnění doslova v malíčku.

Mistr make-upu
„Choreografii se učím podle videoklipů. Kostýmy si ale navrhuju sám,“ říká Derrick, který se svou show vystupuje v jednom klubu v Las Vegas. O tom, že je to profík každým coulem, svědčí i fakt, že nepotřebuje žádnou vizážistku a s líčením si vystačí sám.

magazin.cz

Přeměna Derricka na svůdnou Britney mu prý trvá zhruba hodinu až hodinu a půl, včetně oblékání a úpravy paruky. A výsledek? Výsledek je geniální. Podoba imitátora s jeho star je téměř k nerozeznání. Takže pokud někdy potkáte Britney, ověřte si, že je to opravdu ona a ne žádná z jejích dokonalých kopií...


magazin.cz

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 376