Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lindsay Lohan / foto: nymag.com

Lindsay Lohanová je úplně mimo

Zpěvačka a herečka Lindsay Lohanová (23) je podle svého otce úplně někým jiným. Způsobily to údajně prášky na předpis.

Michael Lohan promluvil o svých obavách, že jeho slavná dcera, kterou známe například z filmu Mezi námi děvčaty, už nějakou dobu není sama sebou. Na vině podle něj jsou silné léky, které užívá.

"Lindsay už prostě není Lindsay. A to od té doby, co bere léky na předpis. Ať už jí je předepisují lékaři, nebo je získává jinak," tvrdí zkroušeně otec, který se na stránkách bulvárního tisku objevuje snad stejně často jako jeho dcera.

Lindsay se už několik měsíců s otcem nestýká, a to od chvíle, co začal veřejně komentovat její soukromý život, například její "turbulentní" vztah s DJ-kou Samanthou Ronsonovou či její zdraví.

Jakmile Lohanová v rozhovoru v talk show The Insider uvedla, že se chce zbavit všech věcí, které dlouhé roky hromadila ve svém domě, začal být její otec nervózní.

"Pane Bože, tak je to tady. Nejde o úklid, který chystá, ale ten její pohled mi dělá starosti," uvedl Michael pro Radar Online. "V naší rodině se vždycky říkalo - pokud je nepořádek ve všem kolem mě, mám pocit, že celý můj život je v nepořádku."

Lohan chce působit jako starostlivý otec a tvrdí, že mu jde jen o to, aby se jeho dceři vrátila "jasná mysl".

"Taková slepota, prostě něco, co zakrývá osobnost této krásné bytosti - mého tak nadaného dítěte. Je to takový závoj, který zastínil všechno, co v ní alespoň trochu zářilo," dodává otec.

Lindsay však vždy popírala, že by měla s léky jakýkoliv problém.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 44