Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Heath Ledger jako Joker / foto: Shutterstock

Duch Heathe Ledgera pronásleduje jeho přítelkyni

Od smrti Heathe Ledgera stíhá Michelle Williamsovou jedna pohroma za druhou.

Michelle Williamsová přiznává, že za posledních dvanáct měsíců se jí "podařilo" spadnout ze schodů, zlomit si prst na noze a strčit prsty do mixéru. Od smrti Heathe Ledgera je prý "velmi roztržitá".

Nehody se jí údajně stávají ve dnech, kdy oplakává svého mrtvého přítele a otce své čtyřleté dcery, Heathe Ledgera. Ten byl zcela nečekaně nalezen mrtvý ve svém bytě 22. ledna 2008.

Michelle říká, že se přes jeho smrt ještě úplně nepřenesla, ale bolest už prý ustupuje. "Pokaždé, když se mi po něm opravdu stýská a říkám si, kde vlastně asi je, prostě se podívám na Matildu," vypráví herečka známá z filmu Zkrocená hora.

Prý je velmi těžké vyrovnávat se bez jeho pomoci se zájmem novinářů.

Sláva a neštěstí
"Je velmi těžké být v takové situaci sama. Vždycky to za nás řešil Heath. Nevadí mi mluvit o zármutku, protože to se týká jen mě, a taky mi nevadí mluvit o tom, jaké to je vychovávat dceru sama. O čem se mi ale mluvit nechce, je to, co se stalo mezi Heathem a mnou v našem vztahu," popsala Michelle reportérům listu Easy Living.

Také říká, že není lehké, jak se děti často její dcery vyptávají na otce. "Jedna holčička se jí ptala: ´Jaké to je být slavná? Je ti líto, že tvůj tatínek umřel jako Michael Jackson?` No a té holčičce bylo jen šest let," přiznává herečka.

Po smrti Heathe Ledgera Michelle krátce chodila s režisérem Spikem Leem. Šanci na úspěch vztah prý ale neměl. "Načasování bylo prostě hrozné. Měla jsem pocit, že když se zamiluji, nebudu už tolik truchlit. Takhle to ale nefunguje," říká Michelle, která se se Spikem před pár měsíci rozešla.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 28