Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: repro Youtube

Hysterka. Brečí při každém filmu!

A její muž to natočil!

Muži jsou zvyklí, že jejich něžnější protějšky tu a tam po nějakém dojemnějším filmu utrousí slzičku. Když je podívaná hodně smutná, třeba když umře hlavní hrdina, může nastat i slzný vodopád. Ovšem jeden chlapík má doma skutečný unikát. Jeho žena brečí po úplně každém filmu.

I když se to zdá neuvěřitelné, brečela na konci Pána prstenů, Hvězdných válek nebo Návratu do budoucnosti!

Když si této zvláštnosti bloger všiml, nezaváhal, vzal do ruky kameru a emocionální výlevy své ženy natočil. A pověsil na YouTube, a světe div se, uplakaná dívka stala internetovým trhákem. Snímky už vidělo na 400 000 lidí.

„Má žena brečí skoro po každém filmu, na který se díváme. Je jedno, jestli má smutný nebo šťastný konec. Jednou jsme právě dokoukali šest dílů Hvězdných válek a ona zas spustila. Nemohl jsem se přestat smát, protože ona brečela kvůli R2D2 a Vaderovi: Tak jsem popadl naši kameru a udělal s ní interview. A pak jako správný milující manžel to pověsil na YouTube!“ píše bloger.

Pláč po trilogii Pán prstenů

Pláč po Hvězdných válkách

Tohle následovalo po Návratu do budoucnosti III.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 344