Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Leoš Mareš / foto: leosmares.cz

Jak je to s rozchodem Leoše Mareše?

Za rozchodem není nikdo třetí, stojí si Mareš stále za svým.

O tom, že se moderátor Leoš Mareš (33) už nějakou dobu schází s milenkou Gabrielou Dvořákovou, se spekulovalo dlouho. Teď to přiznala i Leošova manželka Monika a rozhodla se vztah rázně ukončit.

"Je pravda, že jsme se s ženou domluvili, že se rozejdeme. Není to ale kvůli tomu, že by za tím stál někdo třetí," svěřil se Korzu na plese Miss ČR Leoš Mareš, který se tak nechtěně kvůli krizi v manželství stal skoro hlavní hvězdou večera.

V tom, že se rozcházejí, sehrálo podle Mareše roli hned několik věcí najednou. Stále ale odmítá přiznat, že by v tom byl někdo třetí.

"To rozhodnutí jsme udělali po opravdu dlouhé době. Pokoušeli jsme se náš vztah ještě nějakým způsobem zachránit, ale nepovedlo se. Jen opět podotýkám, že za tím není nikdo třetí. Já bych svoji ženu nikdy neopustil kvůli někomu třetímu, tak naivní nejsem," zopakoval Leoš.

Manželka má jiný názor
Monika je ale jiného názoru, a tak se rozhodla vztah ukončit ráznějším způsobem - rozvodem.

"Nevím jak Monika, ale já žádnou rozvodovou smlouvu zatím nepodávám. Pořád ji mám rád a myslím, že ona mě také," uzavřel moderátor.

Po dobu rozchodu zůstane Monika s oběma syny, starším Kubou a mladším Matějem, zatím v luxusním bytě na Smíchově.Moderátor se přestěhuje zpět do domu v pražském Braníku.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 28