Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Megan Foxová / foto: Giorgio Armani

Megan Foxová je k sežrání. Podívejte!

Postavičku měla ham ham...

Je považovaná za nejvíc sexy ženu světa a snaží se, aby jí tento titul dlouho zůstal. Rozhodně oprávněně jej může používat poté, co účinkovala v reklamním spotu na spodní prádlo značky Armani. Svůj herecký talent podpořila sexappealem, který z ní stříká po litrech.

Jen málo místa pro fantazii ponechala diva v černobílém klipu, kde se svůdně svíjí jen ve značkových kalhotkách a podprsence, špulí rudé rtíky a do kamery vrhá pohled hodný raněné laně.

Už jsme vám před časem ukazovali sérii fotografií, které Megan nafotila pro Armaniho prádlo  poté, co se stala letos tváří značky. Tento kšeft přebrala Victorii Beckhamové, zatímco fotbalista – metrosexuál Ronaldo nahradil Davida Beckhama.

I sám vládce módního světa Giorgio Armani si nad angažmá Megan Foxové spokojeně mne ruce. Říká, že je „mladá a sexy“ a že její komediální duch ji pro spoty předurčuje.


Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 73