Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Peaches Geldofová / foto: Tweetfoto

Peaches si v taxíku fotila, ehm... stehna

V netradiční póze v taxíku.

Pořadatelé londýnského týdne módy se dost možná obávali, co všechny ty hvězdy a hvězdičky zase vyvedou, aby na sebe upozornily.

Fotí se sama a posílá to do světa
Peaches Geldofová, příležitostná modelka a především pařmenka, si svůj šok raději odbyla hned v taxíku. Vyfotila se v něm se šaty vytaženými nebezpečně vysoko a v odvážné pozici. Každý si tak může prohlédnout tetování, které má na stehně. Peaches totiž tuto fotku umístila na svůj Twitter.

Dvacetiletá Peaches tak předvedla fotku v póze, v níž se celebrity velmi nerady nechávají fotografovat.

magazin.cz

Co ještě vyvede?
Peaches je dcerou zpěváka Boba Geldofa a všemi způsoby se snaží, aby nezapadla. Vypadá to sice, že nic moc neumí a není to ani kdovíjaká krasavice, upozornit na sebe ale jak vidno dokáže.

Na londýnském týdnu módy hodlá samozřejmě obrážet jeden večírek za druhým a dá se předpokládat, že až si přihne, bude ještě odvážnější, a kdo ví, zda neuvidíme ještě něco více.

Konkurence pařmenek je totiž značná. Taková Paris Hiltonová nebo Lindsay Lohanová se mladičkou Peaches jistě nebudou chtít nechat zahanbit.

Navíc, Peaches má o rok mladší sestru Pixie, a ta se, jak se zdá, rozhodla jít ve stopách své starší sestřičky, které si média tak ochotně všímají.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 57