Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sámer Issa / foto: Korzo

Sámer Issa maká, aby měl za co kalit

Podobně jako modelka Agáta Hanychová, bývá i zpěvák Sámer Issa vidět především na různých večírcích. Není tedy divu, že si vydobyl pověst velkého pařmena. On sám s touto nálepkou hluboce nesouhlasí.

"Pro mě je toto označení dost nelichotivé. Nemyslím si, že bych navštěvoval večírky víc, než různí jiní lidé ze showbyznysu," svěřil se zpěvák Korzu s tím, že si už na podobná přízviska zvykl.

"Lidé si myslí, že jenom pařím a nepracuji, ale není to pravda. Protože kdybych jen pařil, nic bych nevydělal a neměl bych za co dál kalit. I když se to nezdá, pořád se musím otáčet. A to dobře," tvrdí Sámer, který je rád, že šest let po skončení SuperStar i nadále funguje.

Že je občas vidět na nějakém večírku? "To k tomu prostě patří," dodává.

Chybí mu přítelkyně
Pracovně se Sámerovi podle jeho slov daří. Vrásky mu teď dělá jedině fakt, že je pořád sám. "Už dost dlouho jsem nikoho neměl a rád bych to změnil," připustil Issa.

Na znovuotevření restaurace pražského klubu Duplex si dokonce přivedl potenciální partnerku.

"Zatím je to moje nová kamarádka. Znám ji teprve chvilku. Ale malinko se bojím, že to, co se kolem mě děje, moc nepobírá. A docela mě to mrzí. Je totiž možnost, že by mezi námi dvěma mohlo něco být," prozradil zpěvák.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 81