Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Šílené autoamputace. Uřízli si nohu, penis i hlavu!

Neuvěřitelné příběhy lidí, kteří přišli o končetiny.

Říká se tomu autoamputace. Jsou to případy lidí, kteří sami sobě amputovali některou z končetin. A jsou to hodně bizarní příběhy.

Uřízl si hlavu. Motorovkou.
Polský farmář Kryzstof Azninski byl asi největší macho na světě. Ve svých třiceti letech popíjel spolu se sobě podobnými kámoši. A jak už to tak bývá, chlapi se rozhodli zahrát si pár drsných her. Nejprve po sobě na poli házeli tuříny, pak jeden z nich čapnul motorovou pilu a uřízl si s ní kus nohy.

Když to viděl Krystof, musel to přeci přebít. Chopil se tedy motorovky, zakřičel „koukejte na tohle“ a uřízl si hlavu. „Bylo to legrační. Když byl malý, oblékal si spodní prádlo své sestry. Ale zemřel jako muž,“ řekl k tomu jeden z přítomných kamarádů.

Uřízl si penis. Natruc.
Pětadvacetiletý Egypťan si uřízl vnější část své reprodukční soustavy poté, co mu jeho otec zakázal oženit se s dívkou z nižší vrstvy. Muž svého otce přemlouval dva roky. Když konečně prohlédl a zjistil, že to nikam nevede, vzal nůž a chladnokrevně oddělil penis i s varlaty od svého těla. Pocházel z dobré rodiny a asi by ho čekal příjemný život, byť bez jeho vyvolené.

Uřízl si pravou nohu. Nesnášel ji.
Osmadvacetiletý David Openshaw trpí velmi zvláštní chorobou, která se projevuje tím, že si touží odstranit zdravé části těla. V jeho případě se touha upínala k pravé noze, kterou podle svých vyjádření nenáviděl. Doktoři ho odmítli, když chtěl, aby mu ji odstranili. No tak si ji uřízl sám. Jednoduché, že?

magazin.cz


Uřízl si nohu. Nožíkem.
Někdy se vám stane, že si nohu prostě uříznout musíte, abyste přežili. Šestašedesátiletý muž z amerického státu Iowa to zažil. A určitě na to nevzpomíná rád.

Jednoho nepříliš krásného dne na něj totiž spadl strom. Široko daleko nikdo nikde. Muž tedy vytáhl kapesní nožík a začal si uřezávat nohu, aby ze stromového zajetí unikl. Uřezávání mu trvalo jedenáct hodin. Stejně se ale nevysvobodil sám. Ukrutný řev zaslechli lidé vzdáleni několik kilometrů, kteří muže odvezli do nemocnice.

Uřízl si penis. Vsadil se totiž.
V Lotyšsku se dějí podivné věci. Třicetiletý muž, nutno dodat, že pod silným vlivem alkoholu, se vsadil se svým kamarádem o zhruba čtyřicet tisíc korun (v přepočtu), že si uřízne penis.

Probudil se v nemocnici v hlavním městě Rize. Trochu krvácel a penis byl vedle něho v pytlíku. Vyhrál.

Pes si rozkousal přední nohu
Sula je fenka, konkrétně kolie. Jednou svým majitelům utekla a dlouho se nevracela. Přišla až po deseti dnech večer. Majitelé ji takřka nepoznali. V tak špatném stavu byla.

Veterináři ji museli amputovat hnijící přední nohu a vysvětloval, že když se zvíře ocitne v pasti, má tendenci si rozkousat nohy, aby uniklo agónii. Sula už je ale v pořádku, i když má jenom tři končetiny.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 100