Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
RuPaul / foto: Shutterstock

Tohle jsou nejdokonalejší „transky“ na světě!

Vypadají dokonale. Dokonce tak dokonale, že skoro vůbec nepoznáte, že ta okouzlující blodnýna, zrzka nebo bruneta je vlastně chlap!

Americká sexbomba: RuPaul
Když není nalíčený a nemá ženské šaty, vypadá RuPaul jako tuctový chlápek s africkými předky. Jenže jakmile se tento hošík „hodí do gala“, karta se obrací. Pěknější babu byste široko daleko těžko hledali! A jak umí svůdně vrtět zadečkem a pohazovat loknami!

magazin.cz

Není divu, že RuPaul působí tak věrohodně, duší je totiž ženou, takže ho jiné ženy (kromě jeho samotného) nezajímají. „Líbí se mi muži. Poprvé

magazin.cz
jsem se líbal s mužem v osmnácti letech. Mému tehdejšímu příteli bylo 36 let, byl o poznání zkušenější než já. Pamatuju si, jak jsem byl z toho polibku celý pryč...“

O polibky RuPaul určitě nemá nouzi, protože je světově nejznámějším transvestitou. Vystupovat v převlecích začal v osmdesátých letech, ale slavným se stal až v roce 1993, kdy natočil svůj první taneční singl. Teď je RuPaul uznávaným hudebníkem, tanečíkem, ale i moderátorem.


Holandská femme fatale: Romy Haagová
Původně se jmenovala Edouard Frans Verbaarschott a narodila se v Holandsku. Jenže už od dětství cítila, že je něco špatně. Chtěla být ženou. Dokonce tak moc, že jí rodiče zajistili operaci ňader. Ovšem, pak toho hořce litovali – vždyť doma měli kluka s holčičím hrudníkem!


A tak tento zvláštní chlapec vzal ve třinácti letech „dráhu“ a protloukal se sám. Vystupoval v cirkuse a po různých klubech. Ve třiadvaceti letech si otevřel svůj vlastní kabaret Chez Romy Haag, kde hostil různé známé zpěváky, jako třeba Micka Jaggera, Lou Reeda, Freddyho Mercuryho.

Mezi účinkujícími celebritami byl i David Bowie, se kterým si šarmantní Romy střihla románek. Na to, že chce být stoprocentní ženou přišla Romy až ve třiatřiceti letech, kdy se nechala kompletně přeoperovat. Asi udělala dobře, protože vzápětí se její tvář objevila ve 26 filmech.

Věrná kopie: Chad Michaels
Chad miluje Cher. A tak se rozhodl, že se jí stane... Tedy alespoň na večerní show, ve které účinkuje. Dokonalý make-up, dokonalé štíhlé tělo...
Specialisté z oblasti travesti show tvrdí, že Chadovo pojedí zpěvačky je unikátní a nejlepší na světě. Co na to říká samotná Cher? Těžko říci. Možná, že by čtyřiašedesátiletá zpěvačka mohla své mladší „kopii“ leccos závidět.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 84