Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: repro Youtube

Dívka olizující lego je hitem YouTube!

Možná z toho jednou bude disciplína na olympiádě!

Sophia Heeschová zaujala v německé televizní soutěži svým ojedinělým uměním. I když má zakryté oči, dokáže identifikovat prakticky každou Lego figurku s postavičkami Star Wars. Jak to dělá? Jazykem!

Přesněji řečeno, figurku si si strčí do úst a pak ji pečlivě ohmatá jazykem. Jestli si myslíte, že je to jednoduché, zkuste si to. Zjistíte, že to není žádná sranda.

Sophia prozradila, že svými ústy dokáže rozeznat 80 postaviček! Moderátoři soutěže ji požádali, aby v přímém přenosu identifikovala pět postaviček, které jí moderátoři dali "ocucat". Uhodla čtyři! Dobrá úspěšnost!

Video se po brzy poté, co se objevilo na YouTube, stalo jedním z nejnavštěvovanějších, ale hlavně nejvíce komentovaných. Nejvíce jsou diskutéři zaujati jejím „darem“: „Co je to za nemoc, tahle show?“, ptá se jeden, kdežto druhý píše: „A to se lidé rozčilují, jak stupidní jsou americké soutěže.“


Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 48