Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Greg Kovacs / foto: Shutterstock

Extrémní svalovci. Přehnali to s posilovnou!

Kam až lze zajít s bodybuildingem.

Těmhle borcům na jejich tělech doopravdy záleží. Každý den tráví dlouhé hodiny v posilovně a cpou do sebe nejrůznější přípravky. No a pak vypadají nějak takhle.

Greg Valentino
Tenhle týpek je jedním z nejkontroverznějších bodybuilderů světa. S hutným tréninkem začal už ve třinácti letech a o pár let později už byla šířka jeho svalů na rukou 46 centimetrů. Po 23 letech klasického tréninku začal experimentovat se steroidy, které mu ruce pomohly vyšponovat až na nelidských 71 centimetrů.


Markus Ruhl
Svaly začal pořádně trénovat až ve svých devatenácti letech, kdy mu doktoři po zranění řekli, že už nemůže pokračovat s oblíbeným fotbalem. Ve třiadvaceti už začal posilovat profesionálně. Dnes má pravděpodobně nejširší ramena na světě. Jeho hrudník měří více jak metr a půl, bicepsy pak 61 centimetrů.

Noah Steere
Bez dvou centimetrů měří tenhle borec dva metry, což z něj dělá zřejmě nejvyššího bodybuildera. S těmi svaly je opravdovou hříčkou přírody, nebo spíše umělých přípravků.


Ronnie Coleman
Nejdůležitější soutěží pro všechny bodybuildery je americký Mr. Olympia, kterého svého času vyhrál i Arnold Schwarzenegger. Ronniemu Colemanovi se to ale povedlo celkem osmkrát, což z něj dělá nejúspěšnějšího svalovce všech dob.


Greg Kovacs
Greg je opravdu velký. Měří 193 centimetrů a váží nějakých 185, což z něj dělá jednoho z nejtěžších bodybuilderů.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 651