Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Carmen Electra / foto: bartcop.com

Carmen Electra lituje plastiky prsou. Pětky ji už nebaví

Podle herečky Carmen Electry je škoda, že si dala ňadra zvětšit na velikost DD (5). Prý měla "hezká prsa už předtím".

Herečka z Pobřežní hlídky, vlastním jménem Tara Leigh Patricková, přiznala, že dát si vnady zvětšit z velikosti 32B na DD byla chyba.

"Prsa jsem si dala dělat před více než deseti lety. Poměrně dlouho mi trvalo, než jsem si na to zvykla," řekla Carmen reportérům listu Fabulous. "Nechtěla jsem je až tak velká. Je fajn, když nemusíte nosit podprsenku s gelem, ale mohla jsem to nechat, jak to bylo. Měla jsem hezká prsa, i když byla poměrně malá."

Herečka, která na sebe poprvé upozornila, když se její fotografie objevily v magazínu Playboy, říká, že ji k operaci přemluvily jiné ženy s implantáty. Tvrdily jí, že se i její život změní k lepšímu.

Manžel chtěl ještě větší
A pokud měla později pochybnosti, nic s nimi neudělala. Její bývalý manžel, rocková hvězda Dave Navarro, jí prý zakázal dát si prsa zmenšit. Dokonce ji prý přemlouval, aby si je dala dál zvětšit.

"Dave mi říkal: ´Co takhle ještě větší! Jdi do toho!´ Ale já jsem si stála na svém a říkala jsem, že jsou velká už dost," dodala herečka.

Carmen je momentálně zasnoubená s Robem Pattersonem z metalové skupiny Otep. O názorech jejího současného partnera na velikost prsou se nic neví.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 41