Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Fotovtípky: Blondýny řádí za volantem!

Jaké ženy nepatří za volant?

A tyhle znáte?

Rusovláska povídá blondýnce: "Představ si, že jsem své patnáctileté dceři našla v kabelce šminky! Vůbec jsem nevěděla, že se maluje!" Blondýnka jí na to odpoví: "To já jsem našla své dceři v kabelce balíček s prezervativy. A představ si, že jsem vůbec nevěděla, že má pinďoura!"

Blondýnka takhle jela po silnici a poslouchala rádio. Hlasatel vyprávěl jeden za druhým vtipy o blondýnkách, až to tuhle vytočilo a rádio vypnula. O chvilku později jela kolem kukuřičného pole a viděla tam blondýnku, jak vesluje v člunu. Zastavila, vyklonila se z okýnka a křičí: "Ty slepice! Přesně takový jako ty způsobujou, že se nám lidi smějou. Kdybych uměla plavat, dala bych ti co proto!"

Co dělá blondýna zavřená ve skříni? Poslouchá Kabáty.

Jde takhle jednou blondýna po chodníku a na lampě uvidí inzerát: "Prodáme byt 3+1, prosíme zájemce, aby jen zaklepali. "Najednou jde okolo policajt a ptá se blondýnky klepající na lampu: "Copak to děláte?" Blondýnka: "Ále, visí tu inzerát a tak zkouším, jestli mi otevřou." Policajt se podívá nahoru na lampu a říká: "Ale svítěj, takže by měli být doma."

Ano, vtipy o blondýnkách patří k nejlepším a nejoblíbenějším. Otázkou je, zda si děláme ze světlovasých žen legraci oprávněně. Některé si to asi opravdu nezaslouží, ale při pohledu na následující sérii fotografií je jedno jasné. Jsou v menšině!

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 97