Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Pozor! Nejotravnější ženské chování

Co se na nich fakt nedá vystát.

Samozřejmě, ne všechny ženy trpí těmito návyky, které by se daly snadno označit za zlozvyky. Některé vykazují jen jeden z nich, některé mají všechny a některé žádný. Pak je ale třeba se zamyslet, zda dotyčná je skutečně ženou, nebo se za ženu jen vydává.

Otravují
Ženy milují otravování, hlavně pak otravování svých partnerů. Zkrátka a dobře, vždycky musí být po jejich, a když tomu tak je, najdou si další záminku, aby mohly otravovat. Tenhle problém znali už staří Řekové, dokonce i jejich bohové Zeus a Héra (a byla z toho nejedna nadpozemská bitva).

Možná to tak vnímají jen muži, že je ženy otravují, ale jak jinak si vyložit, že neustále říkají to samé a snaží se je k tomu dotlačit. Měly by si uvědomit, že je tu důvod, proč jsou většinou neúspěšné. Muži totiž potřebují, aby se jim to řeklo trochu jinak.

Jsou neracionální
Už jste se někdy pokoušeli ženě vysvětlit něco logickou a pádnými argumenty podloženou cestou, jen proto, abyste pak slyšeli odpověď: „Možná, ale u mě je to jinak.“

Pro ženy je naprosto typické, že jsou neracionální a chtějí mužům vštípit své vlastní vidění světa. Muži nechť to raději přijmou a nezatěžují se logickým vysvětlováním.

Moc nakupují
Neustálé nakupování bot, triček, kabelek a kdoví čeho ještě, není jen nepříjemným zvykem, ono to i docela leze do peněz. Řešení je navíc obvykle velkým problémem, protože pro ženy bývá nakupování závislostí, i když si to nechtějí přiznat.

Pokud jste na tom se svou partnerkou stejně, zkuste se jí zeptat, na co potřebuje čtyřicet párů bot, dvacet kabelek nebo třeba další tričko, když ta stávající nemáte už kam dávat.

Nejsou férové
Ženy – na rozdíl od mužů – mají dost velký problém s prací v týmu, především pak tehdy, když v tom samém týmu mají spolupracovat s jinými ženami. Je za tím jakýsi druh žárlivosti, který je nutí snažit se být všude královnou. Platí to i mezi přáteli.

Kdekoliv na sebe ženy naráží, je potenciál k žárlivosti a tím pádem i ke svárům, které jsou navíc často podprahové a o to je napětí větší.

Pořád mluví
Ženy jsou upovídanější než muži. Mluví častěji a déle, dokonce i po telefonu. Probírají neuvěřitelná témata, o nichž by muže ani nenapadlo mluvit. Vlastně je to docela přínosná vlastnost a společnost ji potřebuje.

Problémem začne být teprve tehdy, když se předmětem tlachání stanou pomluvy. A to se děje dost často.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 105