Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Gaga pro Q magazine / foto: Q magazine

Lady Gaga umí mentální orgasmus

Lady Gaga tvrdí, že může dojít orgasmu pouhým myšlením.

Zpěvačka, které se přezdívá Poker Face, tvrdí, že se během studií herectví před několika lety naučila, jak se může sama mentálně ukojit.

"Pamatuji si, jak jsem poprvé pila kávu z neviditelného šálku. To je první věc, kterou nás na herectví učili. Také můžu cítit déšť, i když neprší," vysvětluje diva mnoha tváří. "Nevím, jestli to není příliš, ale vlastně si umím mentálně vyvolat orgasmus. Víte, smyslová paměť má docela sílu."

Zakazovali jí výstřihy

Čtyřiadvacetiletá newyorská rodačka s italskými kořeny na sebe také prozradila, že to ve škole neměla jednoduché, protože nebyla tak štíhlá jako dnes. Proto se na ni rádi zaměřovali učitelé.

"Měla jsem o šest až deset kilo víc než mám teď. Nosila jsem trika s hlubokým výstřihem a učitelé mi to zakazovali. Ale já jsem jen ukázala na spolužačku vedle, která měla stejnou věc. Jenže na ní to triko s výstřihem vypadalo jinak. To nebylo fér. Měla jsem mnohem větší prsa, byla nádherná a pevná," dodává zasněně novodobá hvězda světového popu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 76